Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bogdan Toader, fost președinte CJ Ph, supărat pe concedierile anunțate de actualul președinte, Iulian Dumitrescu. Reacțiile cititorilor săi… neprețuite

bogdan-toader,-fost-presedinte-cj-ph,-suparat-pe-concedierile-anuntate-de-actualul-presedinte,-iulian-dumitrescu.-reactiile-cititorilor-sai…-nepretuite

Într-o țară normală, sătulă să țină în spate o armată de sinecuri – pile, cunoștințe și relații, toate plătite gras din bani publici, ”modelul Bolojan  – Bihor” prinde din ce în ce mai mult.

Se întâmplă și în cazul CJ Prahova, unde noul președinte a anunțat restructurarea masivă a angajaților din aparatul pe care îl conduce, justificând și măsurile luate. Știrea completă AICI.

Restructurare nu înseamnă concedierea unora doar pentru a angaja pe alții. Restructurare înseamnă că posturile dispar, ceea ce înseamnă că nu mai poți angaja pe cineva pe un post care nu mai există. Logic… În acest caz nu prea mai ține ”placa”: sunt dați afară psdiștii, ca să vină liberalii. Exceptând posturile pe care sunt obligați să și le asume politic, că doar de aceea au câștigat alegerile, ca să răspundă pentru ceea ce fac sau nu fac, celelalte nu trebuie să aibă culoare politică, ci doar competențe profesionale.

La scurt timp, după anunțul făcut de Iulian Dumitrescu (PNL), a venit și replica lui Bogan Toader (PSD), într-o lamentare online, despre cum ”bieții oameni sunt lăsați pe drumuri prin concedieri colective”. Nu se bucură nimeni când cineva este trimis în șomaj, cum lumea nu s-a bucurat nici când a fost angajat pe criterii politice, probabil în locul unui individ pregătit și competent, care nu a avut nicio șansă.

Rămâne ca Iulian Dumitrescu să demonstreze că nu ia drept model rețeta PSD, dar asta se va vedea în curând. Deocamdată, să ne oprim la mesajul lui Bogdan Toader și mai ales la comentariile de la postarea sa.

Bogdan Toader: ”PNL Prahova își dă arama pe față: concedieri colective în plină pandemie și externalizări dubioase (la firme de partid)!

Așa cum anticipam de la bun început și am anunțat chiar și în timpul campaniei electorale, PNL se pregătește de tăieri de salarii și de restructurări! Aveți și prima dovadă clară, la nici o lună de la preluarea mandatului de către Iulian Dumitrescu, șeful PNL Prahova și președintele Consiliului Județean Prahova.” (continuarea pe pagina lui Bogdan Toader)
La secțiunea comentarii, pe lângă încurajările susținătorilor săi, unii dintre ei vizați direct de ceea ce urmează, au apărut și cei care nu au culoare politică, dar care au ținut să îi explice că nu s-au născut ieri, înțelegând că restructurarea unui aparat administrativ, stufos și inutil, dar păpător de bugete fabuloase, nu înseamnă concediere colectivă cu impact social, ci eficientizare pentru ca banul public să nu mai fie risipit:

Articolul Bogdan Toader, fost președinte CJ Ph, supărat pe concedierile anunțate de actualul președinte, Iulian Dumitrescu. Reacțiile cititorilor săi… neprețuite apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns