Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga” îşi ajută cititorii de vârstă şcolară să-şi facă lecţiile

biblioteca-judeteana-„nicolae-iorga”-isi-ajuta-cititorii-de-varsta-scolara-sa-si-faca-lectiile

Încă un proiect inedit lansat de Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga”: susţinerea elevilor în pregătirea temelor, punându-le la dispoziţie materialele informative şi documentare de care au nevoie.
Intitulat sugestiv „Te-ajut la lecţii”, noul proiect este argumentat astfel: ”Dragi copii și dragi părinți, această pagină este dedicată exclusiv lecțiilor pentru acasă. Știm, de multe ori intrăm în panică pentru că aflăm că trebuie făcută planșa la biologie sau referatul la istorie în ultima secundă. Pentru cazurile în care avem, totuși, un pic mai mult timp la dispoziție, vă invităm să ne spuneți de ce materiale aveți nevoie, iar noi ne vom grăbi să vi le punem la dispoziție în format electronic, pentru ca drama temei nefăcute să fie evitată, iar cinstita medie a elevului să rămână frumoasă și aducătoare de satisfacții.
Așteptăm cererile fie prin mesaj privat către pagina „Te-ajut la lecții?”, fie direct pe pagina „Te-ajut la lecții?” (https://www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIorgaSectiaCopii/?modal=admin_todo_tour). Pentru a beneficia de acest ajutor, trebuie să fiți înscriși la biblioteca noastră. Dacă nu aveți un permis încă, vă înscriem on-line și puteți semna contractul atunci când veniți pentru prima dată la sediul nostru fizic, din Strada Călin Cătălin nr. 1, Ploiești”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns