Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Bărbat prins, miercuri noapte, în timp ce fura combustibil dintr-un autocamion, în zona Parcului Industrial Ploiești

barbat-prins,-miercuri-noapte,-in-timp-ce-fura-combustibil-dintr-un-autocamion,-in-zona-parcului-industrial-ploiesti

Bărbatul a fost depistat de jandarmi, miercuri noapte, în jurul orei 21.30, în timp ce sustrăgea combustibil dintr-un autocamion, în zona Parcului Industrial Ploiești.

Un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Prahova, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a surprins în flagrant, in zona parc Industrial Ploiești, un bărbat care sustrăgea dintr-un autocamion produs petrolier cu miros și aspect de motorină.

„În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru comiterea infracțiunii de furt în conformitate cu prevederile art 228 CP. Bunurile folosite și rezultate din săvârșirea infracțiunii au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, a anunțat IJJ Prahova.

Articolul Bărbat prins, miercuri noapte, în timp ce fura combustibil dintr-un autocamion, în zona Parcului Industrial Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns