Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Avertismentul directorului Institutului Marius Nasta pentru populație: „Să ieșim din casă doar la serviciu și cumpărături rapide”

avertismentul-directorului-institutului-marius-nasta-pentru-populatie:-„sa-iesim-din-casa-doar-la-serviciu-si-cumparaturi-rapide”

Managerul Institutului Marius Nasta, medicul Beatrice Mahler, trage un semnal de alarmă în privința exploziei de cazuri covid, ieri fiind raportate peste 4900 de noi îmbolnăviri și 96 de decese, un nou record negativ.

„Să stăm acasă fiecare şi să ieşim doar în momentul în care avem de mers la serviciu, de făcut aprovizionarea cu nevoile zilnice, altfel numărul de cazuri nu o să scadă” a declarat la Digi 24 medicul Beatrice Mahler.

”Activitatea medicală și suprasolicitarea pe care o resimțim e maximă, pentru că numărul de pacienți care ajung cu nevoie de asistență medicală severă și critică infectați cu COVID e mare. Fără să ne mobilizăm toți, să aplicăm regulile pe care le cunoștem deja, nu vom reuși să trecem peste aceste momente.

Trebuie să înțelegem că normalitatea acestei perioade e alta, că reorganizarea vieții noastre trebuie să fie prioritară, pentru că o facem pentru restul vieții noastre. Nu putem altfel, suntem într-un moment critic, de război, trebuie să luptăm pentru viața noastră” a precizat managerul Institutului Marius Nasta din Capitală. Citește articolul integral pe digi24.ro

Articolul Avertismentul directorului Institutului Marius Nasta pentru populație: „Să ieșim din casă doar la serviciu și cumpărături rapide” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns