Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Aurică Beldeanu, glorie a Craiovei Maxima, dă de pământ cu jucătorii oltenilor după demisia lui Bergodi: „N-ai fotbalişti, eşti slab ca antrenor!”

aurica-beldeanu,-glorie-a-craiovei-maxima,-da-de-pamant-cu-jucatorii-oltenilor-dupa-demisia-lui-bergodi:-„n-ai-fotbalisti,-esti-slab-ca-antrenor!”

O nouă schimbare de antrenor va avea loc la Craiova, după demisia lui Cristiano Bergodi, însă nu toată lumea îl consideră vinovat pe italian de rezultatele recente ale oltenilor, respectiv de cele două eşecuri consective pe teren propriu, cu Clinceni şi Chindia.

Aurică Beldeanu, glorie a Craiovei Maxima, spune că echipa din Bănie este lipsită de valoare şi nu este vina antrenorului pentru rezultate, aşa că n-ar fi trebuit să plătească. Beldeanu spune că la Craiova nu mai sunt jucători de valoare şi din această cauză s-au pierdut aceste jocuri, specificând că nici atunci când s-au obţinut victorii, jocul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Oarecum m-a surprins demisia lui Bergodi. E greu la fotbal. Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele. Am pierdut două meciuri, o rușine de meciuri, și ne-au ajuns ăștia, FCSB și CFR, din urmă. Să pierzi acasă cu două echipe de pluton e cam complicată treaba. Nici în jocurile câștigate nu am strălucit, dar nu vreau să vorbesc, că ar fi prea multe de spus. Ca să ți-o spun pe-a dreaptă, dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor. N-ai fotbaliști, ești slab ca antrenor. Ce tot schimbăm antrenorii… Fotbalul se joacă cu fotbaliști, a spus Aurică Beldeanu, pentru GdS.

Mirel Rădoi să stea la naţională!”

Considerând că echipa din Bănie este lipsită de jucători de valoare, Aurică Beldeanu îl sfătuieşte pe Mirel Rădoi să rămână pe banca echipei naţionale şi să nu accepte o ofertă de la Craiova. „Nu știu cine vine, nu cunosc. Nu știu nimic de o revenire a lui Papură. Mirel Rădoi e la echipa națională și să stea acolo, să facă ce știe acolo“, a comentat cel poreclit „Vulpea”.

28 de meciuri şi 4 goluri ale Aurică Beldeanu la Universitatea Craiova

19 partide şi un gol are Aurică Beldeanu la echipa naţională

The post Aurică Beldeanu, glorie a Craiovei Maxima, dă de pământ cu jucătorii oltenilor după demisia lui Bergodi: „N-ai fotbalişti, eşti slab ca antrenor!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns