Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Atenţionare din partea CFR, via poliţia prahoveană: Nu urcaţi în tren dacă nu mai sunt locuri !

atentionare-din-partea-cfr,-via-politia-prahoveana:-nu-urcati-in-tren-daca-nu-mai-sunt-locuri-!

Avertismentul îi vizează şi pe călătorii care au abonamente

 

F. T.

Angajaţi ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au desfășurat, miercuri, mai multe razii în trenurile de călători şi în stațiile C.F.R., pe rutele Ploiești – Mizil, Ploiești – Măneciu, Ploiești – Slănic și Ploiești – Urziceni, pentru limitarea efectelor pandemiei de CORONAVIRUS.
În urma acţiunilor, la care au particpat şi reprezentanţi ai CFR, au fost aplicate 35 de sancțiuni, dintre care 32 în conformitate cu Legea nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru împiedicare SARS COV -2.
Dar, în afară de măsurile de prevenire, controalele şi, implicit, amenzile date de către poliţişti, important este faptul că, după cum se precizează într-un comunicat de poliţie al IPJ Prahova, „CFR face apel la călători să NU urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații. Este important ca pasagerii să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Dacă vor face rezervări din timp, se pot suplimenta în mod operativ trenurile, înainte de plecare. Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare. De asemenea, se recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns