Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

ATENȚIE! Băiat de 15 ani, dat dispărut! Părinții sunt disperați: Au găsit doar câinele cu care ieșise la plimbare

atentie!-baiat-de-15-ani,-dat-disparut!-parintii-sunt-disperati:-au-gasit-doar-cainele-cu-care-iesise-la-plimbare
Un băiat de 15 ani din București este dat dispărut, după ce, luni, 9 noiembrie, a ieșit la plimbare scurtă cu câinele și nu s-a mai întors. 

Părinții au găsit doar câinele, iar băiatul ar fi fost văzut ultima dată vorbind cu o femeie cu tatuaje.

“Băiat de 15 ani dispărut în București, în data de 9 noiembrie 2020. Vă rugăm să ne ajutați să îl găsim!

Sebi (Iorgaru Sebastian Florin), 15 ani, a dispărut aseară (09.11.2020) în București, în zona Piața Progresul – benzinăria Petrom – Șoseaua Giurgiului. A plecat la ora 19 să plimbe câinele pentru 10-15 minute.

Era îmbrăcat în geacă albastră fără guler, pantaloni negri și ghete negre. Nu avea fes. Nu a avut telefonul mobil la el.

Ultima dată a fost văzut vorbind cu o femeie înaltă, de etnie romă, cu tatuaje.

Băiatul este de statură mică, 165 cm, 47 kg. Câinele rottweiler care îl însoțea a fost găsit între timp. Poliția a fost sesizată aseară 9.11.2020 la orele 23.

Vă rugăm să trimiteți orice informație relevantă părinților la telefon 0725.33.07.03 (Cristian sau Laura Costache) sau direct la 112.”, este mesajul postat pe pagina “Dispăruți fără urmă”.

Post-ul ATENȚIE! Băiat de 15 ani, dat dispărut! Părinții sunt disperați: Au găsit doar câinele cu care ieșise la plimbare apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns