Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Aroganța lui Mircea Lucescu înainte de Barcelona – Dinamo Kiev: „Nu cred că pot câștiga trofeul! Totul depinde de Messi”

aroganta-lui-mircea-lucescu-inainte-de-barcelona-–-dinamo-kiev:-„nu-cred-ca-pot-castiga-trofeul!-totul-depinde-de-messi”

Barcelona și Dinamo Kiev se întâlnesc miercuri pe Camp Nou, iar Mircea Lucescu a fost sincer la conferința de presă de azi și a ținut să sublinieze că echipa lui Koeman n-are șanse să câștige Liga Campionilor.

Lucescu a subliniat că totul depinde de forma lui Messi și a avut numai cuvinte de laudă pentru fotbalistul care a fost aproape să o părăsească pe Barcelona.

Barcelona și Dinamo Kiev se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, Live Video Online pe prosport.ro! În prima etapă, echipa lui Lucescu n-a avut nicio șansă cu Juventus, fiind învinsă cu 0-2.

Mircea Lucescu, mesaj pentru Barcelona lui Leo Messi: „Nu cred că pot câștiga trofeul!

„Nu cred că Barcelona poate avea pretenții să câștige trofeul, sunt echipe mult mai bune precum Bayern, PSG sau Manchester City. Totul depinde de Messi, iar el joacă mai bine în Liga Campionilor decât în Spania, unde toți îl cunosc prea bine. Messi face lucruri incredibile, joacă doar pentru echipă. Se sacrifică pe teren, se luptă, dă pase de gol, marchează”, l-a lăudat Mircea Lucescu pe starul argentinian.

Tehnicianul lui Dinamo Kiev nu se teme de un dezastru pe Camp Nou și anunță că echipa sa va juca deschis, deși Lucescu are lotul decimat de cazurile de coronavirus. Fostul antrenor al lui Șahtior recunoaște că ar fi preferat ca meciul să fie amânat, conștient că Barcelona este favorită certă.

”Sunt ușurat după ce au venit rezultatele, a fost o așteptare grea timp de 5 ore ca să aflăm dacă putem juca. Dar aș fi preferat să joc meciul la o altă dată. Am numai 13 jucători de la prima echipă. Îmi va fi aproape imposibil să fac schimbări. Dar am o singură tactică împotriva Barcelonei, pur și simplu să joc fotbal”, a spus Mircea Lucescu.

The post Aroganța lui Mircea Lucescu înainte de Barcelona – Dinamo Kiev: „Nu cred că pot câștiga trofeul! Totul depinde de Messi” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns