Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Apelul disperat al unei ploieștence operată de tiroidă: ”Nu găsesc Euthyrox! Fără acest medicament nu pot trăi!”

apelul-disperat-al-unei-ploiestence-operata-de-tiroida:-”nu-gasesc-euthyrox!-fara-acest-medicament-nu-pot-trai!”

Observatorulph.ro face un apel la cititorii săi pentru a o ajuta pe o ploieșteancă de 39 de ani care nu a găsit în nicio farmacie medicamentul Euthyrox.

Aceasta a suferit o operație de îndepărtare a glandei tiroide, iar tratamentul cu Euthyrox este obligatoriu pentru a putea trăi.

”Am căutat disperată prin toate farmaciile din Ploiești medicamentul Euthyrox și nu am găsit nici măcar o cutie. Fără aceste pastile eu nu pot trăi, ce este de făcut?!” este mesajul pacientei.

Cei care o pot ajuta pe ploieșteancă să găsească acest medicament pot contacta redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Recent, premierul Ludovic Orban a dat vina pe pacienți pentru criza de Euthyrox!

„Sunt unii pacienţi care au luat cantităţi mai mari şi din această cauză s-a creat o criză. Eu îi rog să nu îşi ia chiar în cantităţi atât de mari, să nu facă stocuri, pentru că există un contract care asigură medicamentul pentru necesităţile evaluate în mod medical şi în mod evident vom încerca să îi introducem în fabricaţie în România”, a spus Orban, citat de zf.ro.

 

Articolul Apelul disperat al unei ploieștence operată de tiroidă: ”Nu găsesc Euthyrox! Fără acest medicament nu pot trăi!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns