Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Angajații TCE regretă decesul directorului tehnic, Ion Micu. Când va fi condus pe ultimul drum

angajatii-tce-regreta-decesul-directorului-tehnic,-ion-micu.-cand-va-fi-condus-pe-ultimul-drum

Sute de mesaje au fost postate pe facebook de către cei care l-au cunoscut pe Ion Micu, directorul tehnic al societății de transport public din Ploiești, TCE.

Ion Micu a murit vineri, 6 noiembrie, în timp ce se afla la volan. I s-a făcut rău, iar mașina pe care o conducea s-a oprit în gardul unei curți din Boldești Scăieni. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes, decesul a fost declarat la locul accidentului.

De atunci, sute de oameni, cunoscuți și colegi de muncă, au postat mesaje de regret față de pierderea lui Ion Micu. De profesie inginer, acesta a fost apreciat de foarte mulți oameni care l-au cunoscut.

Trupul neînsuflețit este depus la Catedrala Sf. Ioan din Ploiești, iar duminică dimineață va fi dus la Șoimari, unde va fi înmormântat.

Post-ul Angajații TCE regretă decesul directorului tehnic, Ion Micu. Când va fi condus pe ultimul drum apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns