Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Angajații Senatului primesc spor la salariu și… pentru „uzura prematură a organismului”

angajatii-senatului-primesc-spor-la-salariu-si…-pentru-„uzura-prematura-a-organismului”

În România toţi funcţionarii publici sunt egali, dar unii sunt mai egali decât alţii. Şefii din instituţiile publice au ajuns să primească, lunar, mii de lei în plus la salariu, spor pentru muncă în condiţii vătătmătoare.

Subalternii lor, care lucrează în exact aceleaşi condiţii, deci se expun aceloraşi riscuri, primesc doar câte sute de lei. Anomalia vine din faptul că sporul se acordă ca procent din salariu. La Senat, de exemplu, viaţa de angajat la stat este atât de grea încât organismul uman se uzează prematur.

Ca orice funcţionari care se respectă, miile de angajaţi de la Parlament primesc lunar un spor de 15 la sută din salariu pentru condiţii vătămătoare. Potrivit informaţiilor oficiale primite de la Camera Deputaţilor şi Senat, în primul rând, funcţionarii de aici sunt afectaţi de undele electromagnetice care se propagă prin clădire.

George Dumitrică, secretar general adjunct Camera Deputaţilor: În funcţie de zonele în care lucrezi se propagă şi se simt. Se simt!!! Ele au o acţiune asupra organismului uman. Nu în toată clădirea dar într-o zonă destul de mare, pentru că vorbim de reţele electrice care îmbracă întreaga structură a Palatului Parlamentului.

Citește continuarea pe digi24.ro

Articolul Angajații Senatului primesc spor la salariu și… pentru „uzura prematură a organismului” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns