Ana Bogdan, eliminată și agasată de spectatori la Australian Open! „Sunt super enervanți, să le spună cineva asta!”

ana-bogdan,-eliminata-si-agasata-de-spectatori-la-australian-open!-„sunt-super-enervanti,-sa-le-spuna-cineva-asta!”

Ana Bogdan (România, 93 WTA) i-a luat doar patru game-uri americancei Danielle Collins (SUA, 43 WTA), scor 3-6, 1-6 în turul I la Australian Open, dar sportiva noastră a avut parte de o atmosferă potrivnică.

Ana Bogdan a rezistat doar o oră și 6 minute cu Danielle Collins, însă americanca a avut de partea ei mai mulți susținători lipsiți de fair-play. Spectatorii prezenți pe Terenul 10 s-ar fi manifestat într-un mod nesportiv.

O fană a Anei Bogdan din Australia, prezentă la meci, a fost scoasă din sărite de atmosfera creată de aceștia, specifică unui meci de Fed Cup, nicidecum unui turneu de Grand Slam!

Atmosferă potrivnică Anei Bogdan la Australian Open, în meciul pierdut cu Danielle Collins! Duel verbal între fanii celor două jucătoare

Sunt câțiva spectatori super enervanți la meciul Anei Bogdan cu Danielle Collins de la Australian Open! Să le spună cineva că acesta nu este un meci de Fed Cup”, a fost reacția unei românce pe nume Bianca, susținătoare a Anei Bogdan. Unul dintre fanii lui Collins chiar i-a răspuns ironic acesteia: „Cu plăcere! Ne vedem la anul”.

Ana Bogdan (România, 93 WTA) a fost învinsă clar de Danielle Collins (SUA, 46 WTA) în turul I la Australian Open, scor 3-6, 1-6! Deși a început curajos, cu break, Bogdan nu a putut menține ritmul, iar Collins a controlat în totalitate meciul care a durat o oră și 6 minute.

Ana Bogdan rămâne cu un cec în valoare de 77.000 de dolari

România a început competiția de Antipozi” cu 6 reprezentante pe tabloul principal feminin, însă numai două au debutat cu victorie: Simona Halep – a trecut de Lizette Cabrera cu 6-2, 6-1, și Sorana Cîrstea, care a eliminat-o cu același scor pe conaționala Patricia Țig.

Ana Bogdan, dar și celelalte românce eliminate în turul I, se mulțumesc, totuși cu premii foarte consistente. Pentru prezența pe tabloul principal de la Australian Open, ele și-au asigurat câte un cec în valoare de 77.000 de dolari americani și 10 puncte WTA.

 

The post Ana Bogdan, eliminată și agasată de spectatori la Australian Open! „Sunt super enervanți, să le spună cineva asta!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns