Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ambulanța spitalului din Câmpina, folosită ca „taxi” de jurista instituției. Manager: „Nu puteam să o trimitem pe ploile astea pe jos”

ambulanta-spitalului-din-campina,-folosita-ca-„taxi”-de-jurista-institutiei.-manager:-„nu-puteam-sa-o-trimitem-pe-ploile-astea-pe-jos”

Jurista Spitalului Municipal Câmpina merge la procese cu ambulanța unității medicale, iar autosanitara stă și așteaptă cu orele, până la terminarea ședințelor de judecată.

Vinerea trecută, Larisa Vișan, consilier juridic în cadrul Spitalului Municipal Câmpina a apărut la tribunal în ambulanță.

„Nu mi se pare corect să mergi cu salvarea la tribunal și să te aștepte să termini tu treaba, pentru ca mai apoi să te întorci la spital tot cu ambulanța. Trei ore s-a așteptat după ea vinerea trecută. În astea trei ore, nimeni n-o fi având nevoie de salvare?”, spun surse din cadrul Spitalului Municipal Câmpina.

Managerul spitalului: „Niciun pacient nu a avut de suferit”

Contactat de Libertatea, managerul unității medicale susține că totul este perfect legal, dar și că mașina respectivă nu este folosită pentru a transporta urgențe.

„Această ambulanță nu este ambulanță. Este autosanitară și, în lipsa altei mașini în curte, a dus-o pe doamna la acest proces. O folosim pentru transportul pacienților noștri când este nevoie de consult la Spitalul de Urgență Ploiești și înapoi și pentru alte treburi de interes pentru noi, cum este asta”, a declarat, pentru Libertatea, Călin Iulian Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.

În plus, el susține că jurista trebuia să ajungă la proces și „nu puteam să o trimitem pe ploile astea pe jos”

Mai mult, Cătălin Iulian Tiu susține că „niciun pacient nu a avut de suferit, din moment ce vehiculul nu transportă urgențele”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns