Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Alegeri parlamentare 2020. Senatorul Emanoil Savin, pe lista PER la Camera Deputaților

alegeri-parlamentare-2020.-senatorul-emanoil-savin,-pe-lista-per-la-camera-deputatilor

Ales senator pe listele PSD în 2016, Emanoil Savin a decis ca la alegerile parlamentare din 2020 să candideze din partea PER.

Senatorul Emanoil Savin, fost primar al orașului Bușteni, a traversat o perioadă „aglomerată” din punct de vedere politic, după ce anul trecut a demisionat din PSD.

Ulterior, parlamentarul a anunțat că este independent, apoi a spus că s-a înscris în PNL, formațiune din care a demisionat foarte repede, iar la scurt timp a susținut că este afiliat la grupul PSD.

Citește și: Emanoil Savin s-a întors din nou în PSD: „Supărarea mea a fost la centru”

Mai nou, Emanoil Savin face parte dintr-un nou proiect politic. Senatorul deschide lista Partidului Ecologist Român la Camera Deputaților, fiind urmat de fostul parlamentar Gabriela Lola Anghel și de George Cătălin Naftan.

La Senat lista PER este deschisă de Dan Aurel Ioniță, urmat de Florina Valentina Nicolae.

Articolul Alegeri parlamentare 2020. Senatorul Emanoil Savin, pe lista PER la Camera Deputaților apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns