Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Alegeri parlamentare 2020. Șapte persoane au renunțat la candidaturi în Prahova

alegeri-parlamentare-2020.-sapte-persoane-au-renuntat-la-candidaturi-in-prahova

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie, însă, în Prahova, au fost înregistrate primele cereri pentru renunțarea la candidatură.

Cererile au fost depuse, în nume personal, la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova, din partea mai multor persoane.

Potrivit documentelor depuse pe site-ul BEC Prahova, reprezentanții Biroului Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova au luat act de renunțările la candidaturi a șapte candidați indicați în listă de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (Vezi AICI decizia 31 și decizia 32 BEC Prahova). Această situație a făcut obiectul unei contestații la legea electorală depuse la Tribunalul Prahova, dar și a unui apel formulat la Curtea de Apel Ploiești.

Deciziile au fost afișate și la sediul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova, care are sediul în Palatul Administrativ din Ploiești.

Restul candidaturilor, prin deciziile aprobate de către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova, au rămas definitive. (Vezi AICI lista deciziilor).

foto: ARHIVĂ

Articolul Alegeri parlamentare 2020. Șapte persoane au renunțat la candidaturi în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns