Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Alegeri parlamentare 2020. Candidații din Prahova aflați pe locul 2 pe liste, la Camera Deputaților

alegeri-parlamentare-2020.-candidatii-din-prahova-aflati-pe-locul-2-pe-liste,-la-camera-deputatilor

Locul al doilea pe liste la Camera Deputaților este considerat eligibil de toate formațiunile politice, având în vedere calculele care au la bază rezultatele de la alegerile din 2016.

Deputatul George Ionescu, la PNL

La PNL, dacă pe primul loc este Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, pe locul 2 la Camera Deputaților este deputatul George Ionescu, inginer de profesie. Acesta a câștigat cel de-al treilea mandat de parlamentar în 2016. Pe site-ul Camerei Deputaților, la activitate parlamentară, deputatul George Ionescu figurează cu 38 de propuneri legislative, din care 9 au fost promulgate legi. Conform declarației de avere, acesta a menționat că deține opt terenuri ( cinci intravilan și trei fac parte din alte categorii de terenuri extravilane), cinci case de locuit, un autoturism Mercedes E220 (an de fabricație 2012) și bijuterii cu o valoare de 11.000 de euro (Vezi AICI)

Simona-Maya Teodoroiu, fostă membră CCR, la PSD

Dacă pe primul loc, la Camera Deputaților, figurează Bogdan Toader, președintele PSD, pe locul al doilea este Simona-Maya Teodoroiu, fostă membră a CCR, conferențiar universitar doctor, de profesie jurist. Potrivit datelor depuse la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova, Simona – Maya Teodoroiu s-a născut în Dolj și a menționat că are domiciliul în Ploiești.

Avocatul Elena Adina Chițu, la PMP

Pe lista PMP, pe primul loc este Cătălina Bozianu, iar lista include apoi multe nume noi. Avocatul Elena Adina Chițu candidează pe locul II, la Camera Deputaților. În declarația de avere depusă pentru alegerile locale a menționat că deține un apartament și un autoturism Renault Espace, an de fabricație 2015, dobândit în leasing. Tot în declarația de avere a mai precizat că are două credite, scadente în 2021 și 2042, unul în valoare de 14.872 euro, iar celălalt de 57.000 euro. Din activități independente a declarant un venit anual de 137.381 lei, la care se adaugă veniturile obținute la cabinetul individual de insolvență din 2019, de 3.189 lei. În urma alegerilor din 27 septembrie a câștigat un mandat de consilier județean.

Fostul prefect Mădălina Lupea, la Pro-România

Pe locul al doilea, la Camera Deputaților, candidează Mădălina Lupea, fostul prefect al județului Prahova, de profesie jurist, care la alegerile locale din 27 septembrie a câștigat un mandat de consilier județean. Mădălina Lupea a declarant, potrivit site-ului ANI, că deține trei terenuri intravilan, în Brazi, Drajna și Ploiești, unul primit moștenire, unul cumpărat și altul primit donație, precum și o casă de locuit în Ploiești și o casă de vacanță în construcție la Drajna. La capitolul autoturisme a menționat un Nissan, an de fabricație 2004, un Renault (2006) și un Renault (2018). Totodată a precizat că deține bijuterii din metale prețioase, din 1994 până în prezent, în valoare de 8.000 de euro. A declarat un venit anual, pentru perioada în care a ocupat funcția de prefect, în valoare de 132.746 lei, dar și suma de 16.920 de lei din închirierea unui imobil. Totodată a declarat că a mai câștigat 13.675 de lei, organizarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale, în perioada în care își desfășura activitatea la Instituția Prefectului.

Mihai Laurențiu Polițeanu, la USR PLUS

Pe locul al doilea, pentru Camera Deputaților, a fost nominalizat Mihai Laurențiu Polițeanu, președintele USR Prahova, care a precizat că este administrator, iar la profesie a trecut că este absolvent de filosofie. În declarația de avere depusă pentru alegerile locale, Polițeanu a susținut că are domiciliul în Ploiești, că deține un apartament în Ștefăneștii de Jos (Ilfov) și un autoturism Opel Astra H, an de fabricație 2006. Ca venit anual, Polițeanu a menționat că a câștigat 1.500 de lei, ca administrator la MP Consultancy&Analysis SRL, iar, din 2020, a câștigat suma de 3.600 de euro din chirie. Mihai Polițeanu a candidat la alegerile locale din 27 septembrie la Ploiești și a câștigat un mandat de consilier local.

Citește și: Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidații în Prahova care deschid listele la Camera Deputaților

Foto: Facebook

Articolul Alegeri parlamentare 2020. Candidații din Prahova aflați pe locul 2 pe liste, la Camera Deputaților apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns