Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Alegeri parlamentare 2020. Bogdan Toader și Ștefan Radu Oprea, deschid lista PSD la Camera Deputaților și Senat

alegeri-parlamentare-2020.-bogdan-toader-si-stefan-radu-oprea,-deschid-lista-psd-la-camera-deputatilor-si-senat

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, va deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților, iar Ștefan Radu Oprea, pentru Senat. Anunțul a fost făcut, marți seară, chiar de președintele PSD Prahova.

Anunțul vine la doar o zi diferență după ședința Comitetului Executiv al PSD Prahova unde au existat discuții aprinse cu privire la o posibilă impunere a candidaților de la centru.

Discuții aprinse la PSD Prahova cu listele pentru alegerile parlamentare. Grațiela Gavrilescu, impusă de Ciolacu, ”mărul discordiei”

„Voi deschide lista Organizației PSD Prahova pentru Camera Deputaților, iar colegul nostru Stefan Radu Oprea va deschide lista pentru Senat. Pe această cale, le mulțumesc colegilor noștri din Comitetul Executiv pentru susținerea acordată, precum și prahovenilor care m-au încurajat în ultima perioadă să merg în această direcție! Am spus-o de nenumărate ori: în Parlamentul României este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă. Sunt profund onorat să intru în această competiție și determinat să reprezint prahovenii și comunitatea prahoveană așa cum merită!”, a anunțat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Articolul Alegeri parlamentare 2020. Bogdan Toader și Ștefan Radu Oprea, deschid lista PSD la Camera Deputaților și Senat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns