Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Al doilea accident feroviar în Prahova, în prima zi a săptămânii. Încă o femeie a decedat

al-doilea-accident-feroviar-in-prahova,-in-prima-zi-a-saptamanii.-inca-o-femeie-a-decedat

Cel de al doilea accident feroviar s-a produs în Câmpina, unde o femeie a fost lovită de tren, în jurul orei 13.45.

Conform IPJ Prahova, ”polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de trenul care circula pe relația Brașov – București, între stațiile Comarnic și Câmpina.

Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, la fața locului fiind găsită o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani care a fost declarată decedată de cadrele medicale.

Politiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova efectuează cercetări pentru stabilirea identității femeii, precum și a tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.”

În primul accident, similar celui de la Câmpina, o femeie de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața, existând suspuciuni că aceasta s-ar fi sinucis pe calea ferată, în apropiere de Teișani.

Revenim cu detalii.

Articolul Al doilea accident feroviar în Prahova, în prima zi a săptămânii. Încă o femeie a decedat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns