Ajutor neașteptat venit de la rivali! Pep Guardiola le dă o veste excelentă celor de la FC Barcelona despre Eric Garcia!

ajutor-neasteptat-venit-de-la-rivali!-pep-guardiola-le-da-o-veste-excelenta-celor-de-la-fc-barcelona-despre-eric-garcia!

Managerul Pep Guardiola a confirmat că fundașul central Eric Garcia nu va continua la Manchester City, după finalul contractului său în această vară.

Anunțul tehnicianului catalan confirmă practic sosirea internaționalului spaniol pe Camp Nou, acolo unde este dorit de FC Barcelona.

Telenovela Eric Garcia la FC Barcelona este aproape de un final fericit după anunțul făcut de managerul Pep Guardiola

Contractul fundașului central spaniol Eric Garcia cu Manchester City expiră în vară dar pentru o perioadă de trei săptămâni internaționalul iberic a fost liber să negocieze cu orice altă echipă interesată de el. Acea echipă, așa cum știe bine toată lumea, este FC Barcelona, acolo unde el s-a lansat la echipa de tineret a catalanilor și unde ar vrea să revină cât mai curând din postura de fotbalist consacrat.

Guardiola: „Eric nu va semna un nou contract cu noi”

Pep Guardiola este conștient că îl va pierde pe actualul său elev, un lucru pe care și l-a asumat încă din vara trecută, când a afirmat că Eric Garcia nu își va reînnoi contractul, și pe care l-a reconfirmat acum: „Vom vedea ce se va întâmpla la finalul perioadei de mercato. Nu cred că Eric va semna un nou contract cu noi”, a declarat Guardiola.

Eric Garcia va pleca de la City cel mai probabil la finalul acestui sezon, după ce alegerile pentru președinția Barcelonei au fost amânate și astfel catalanii nu pot realiza nicio mutare în această iarnă.

Altfel, Manchester City vrea să utilizeze cele 15 procente pe care le mai deține din vânzarea lui Jadon Sancho pentru a facilita transferul lui Erling Haaland.

„Poate cei de la Barcelona știu mai bine ca mine…nu știu ce se va întâmpla, dar poate se va petrece transferul lui Eric Garcia” a mai spus Pep Guardiola, antrenor celor de la Manchester City.

 

The post Ajutor neașteptat venit de la rivali! Pep Guardiola le dă o veste excelentă celor de la FC Barcelona despre Eric Garcia! appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns