Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Accident rutier pe DN 1, la Cornu, provocat de un bărbat de 84 de ani

accident-rutier-pe-dn-1,-la-cornu,-provocat-de-un-barbat-de-84-de-ani

Circulația pe DN1, în dreptul comunei Cornu, a fost blocată, vineri în jurul orelor 14.00, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Un octogenar a fost transportat la spital.

Din verificări a reieșit faptul că un bărbat de 84 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția DJ 101R Cornu către DN 1, ajungând la intersecția cu DN 1 a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 32 de ani care se deplasa din direcția Ploiești către Brașov.

În urma impactului elemente din caroseria autoturismului au ricoșat într-un autoturism care circula din direcția Brașov către Ploiești. Bărbatul de 84 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Traficul este restrictionat pe sensul către Brașov,  fiind dirijat de lucrătorii de poliție.

Post-ul Accident rutier pe DN 1, la Cornu, provocat de un bărbat de 84 de ani apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns