Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

A dispărut un pacient al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională a Persoanelor Adulte cu Handicap Tătărani

a-disparut-un-pacient-al-centrului-de-integrare-prin-terapie-ocupationala-a-persoanelor-adulte-cu-handicap-tatarani

Polițiștii îl caută pe Vasile Țaporea, de 35 de ani, care a dispărut fără urmă din Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională a Persoanelor Adulte cu Handicap Tătărani.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați de către personalul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională a Persoanelor Adulte cu Handicap Tătărani despre faptul că numitul ȚAPOREA VASILE, în vârstă de 35 ani, a plecat voluntar din incinta centrului.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,80 m, ten închis, păr șaten, tuns scurt, ochi negri, fața ovală.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu trening de culoare albastru, iar pe cap purta un fes de culoare negru.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul A dispărut un pacient al Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională a Persoanelor Adulte cu Handicap Tătărani apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns