Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

15 adolescenți din Prahova, infectați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Cum este situația în spitale

15-adolescenti-din-prahova,-infectati-cu-noul-coronavirus-in-ultimele-24-de-ore.-cum-este-situatia-in-spitale

Situație alarmantă în județul Prahova, unde în ultimele 24 de ore au fost raportate 15 cazuri noi de coronavirus în categoria de vârstă 0-18 ani. Este cel mai mare număr de copii infectați de la începutul pandemiei. De asemenea, Observatorul Prahovean scrie că nu mai este niciun loc la Terapie Intensivă.

Luni, 12 octombrie, au fost raportate 110 cazuri noi de coronavirus la nivelul județul Prahova, dintre acestea 15 au fost raportate la categoria de vârstă tânără 0-18 ani, potrivivit ultimului bilanț.

Cel mai tânăr pacient al cărui deces a fost asociat COVID-19 în judeţ a fost raportat săptămâna trecută, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, care suferea de o boală cronică renală şi care a dezvoltat o insuficienţă respiratorie, a transmis Pregectura, citată de Observatorul Prahovean.

Fără locuri la Terapie Intensivă

Dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, 356 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. (*Situația este în dinamică, iar aceste informații pot suferi modificări de la o oră la alta)

În județul Prahova de la începutul pandemiei și până în prezent au fost raportate 7016 de cazuri de Covid-19.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns